Rólunk

„A szép haj szakértelmet és professzionális termékeket kíván!”

 

Cégünk 15 éves szakmai és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik fodrászati anyagok, eszközök és kellékek értékesítésében.

Az alapítás óta eltelt idő alatt igyekeztünk rászolgálni partnereink bizalmára megbízhatósággal, pontossággal, gyorsasággal. Választékunkat folyamatosan bővítjük az aktuális igényekhez, a legújabb trendekhez igazodva.

Számunkra természetes, hogy az igényes munka kizárólag professzionális termékekkel készíthető el. Csúcsminőségű anyagok forgalmazásával lehetővé tesszük azt, hogy vendége számára kifogástalan frizurát készíthessen. Széles fodrász szortimentünkből válogatva mindent megtalál, ami egy profi fodrászüzletben a napi munkához nélkülözhetetlen.

Nézzen körül webshopunkban, ahol biztosan megtalálja az Önnek megfelelő terméket!

Ezen kívül gépkocsiról is értékesítünk fodrász-kozmetikai termékeket Komárom- Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Fejér megye valamint Budapest területén.

Cégünk a következő márkákat forgalmazza:

–       REVLON Professional,

–       FANOLA Professional, 

–       IMPERITY Professional,

–       NOOK Professional,

–       KEYRA Professional,

–       TIGI Professional, 

–       WELLA Professional,

–       OLIVIA GARDEN, 

–       LONDA Professional,

–       HAIRGUM, 

–       SILKY Professional

–       STELLA Professional

–       MOSER, WAHL, ERMILA fodrász kisgépek

–       valamint fodrász kellékekkel és eszközökkel is állunk a fodrászok, fodrászszalonok rendelkezésére.

Az általunk forgalmazott márkák számos országban jelen vannak, magas minőségi igényeket elégítenek ki. Törekszünk arra, hogy valódi partnerek legyünk a szépségápolásban professzionális anyagok értékesítésével. Termékeink használatával kiváló végeredmény érhető el a legigényesebb elvárásoknak megfelelően.

Ha az Ön fodrászata ezen a területen található, és érdekli a fenti márkák valamelyike, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert díjmentes kiszállítással ellátjuk Önt a szükséges fodrász – kozmetikai anyagokkal. Ha az ország más területéről érdeklődik, akkor webshopunkban tudja megrendelni a kiválasztott termékeket.

 

Schlett Szabolcs (cégvezető)

 

 

 

Facebook